Όλες οι Αναρτήσεις

Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Κερδίστε με το paidverts.com

PAIDVERTS.COM


Σίγουρα για να διαβάζετε αυτό το άρθρο χρειάζεστε παραπάνω χρήματα. Για τον ίδιο λόγο ξεκινήσαμε και εμείς. Μετά απο αρκετό χρόνο που χάσαμε μέσα σε sites κάνοντας κλικ σε διαφημίσεις και κερδίζοντας ελάχιστα ψιλά, σε sites που θα μας έκαναν πλούσιους και εξαφανίζονταν την επόμενη στιγμή μαζί με τα χρήματα μας, βρήκαμε έναν πιο κερδοφόρο, πιο αξιόπιστο και άμεσο τρόπο για να κερδίζουμε χρήματα απο το internet. Ανακαλύψαμε την εταιρεία paidverts. Φαίνεται όπως όλα τα υπόλοιπα PTC sites αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Η paidverts είναι μια προτότυπη πλατφόρμα για διαφημίσεις η οποία χρηματοδοτήθηκε μέσω Crowdfunding απο χρήστες του διαδικτύου, και ωφελεί κυρίως εκείνους που έχουν κάτι να διαφημίσουν (blog, site. οτιδήποτε). Με την πρώτη ματιά φαίνεται σαν ένα συνηθισμένο PTC site, αφού έχει ίδιες τιμές περίπου (π.χ 0.0005€ για μια διαφήμιση) αλλά κρύβει κάποια μυστικά τα οποία αν κάποιος τα εκμεταλευτεί σωστά αυτόματα μετατρέπεται σε μια κερδοφόρα μηχανή. Ενα μεγάλο πλεονέκτημα του είναι οτι δεν οι referrals δεν παίζουν σημαντικό ρόλο στα κέρδη σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα PTC sites..


Το paidverts δουλεύει με BAP. Τα BAP είναι οι πόντοι που κερδίζει ο χρήστης και τα οποία εξαργυρώνονται σε $. (200 BAP ισούται με $0,10$). Ο χρήστης έχει δωρεάν 400BAP κάθε μέρα τα οποία μπορεί να προσθέσει στον λογαριασμό του κάνοντας κλίκ σε διαφημίσεις αξίας 25BAP το ένα. Οταν ο χρήστης θα έχει δει 100 διαφημίσεις των 25BAP θα, τα δωρεάν καθημερινά BAP του θα είναι πλέον 200 ανά ημέρα
Αφού δεί τις διαφημίσεις για τα BAP, μπορεί να αρχίσει να βλέπει διαφημίσεις απ τις οποίες θα βγάζει πλέον χρήματα. Μέχρι εδώ όλα είναι γνωστά, αφού αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργούν τα περισσότερα παρόμοια sites - το μυστικό για αληθινά κέρδη όμως είναι παρακάτω.

Ο τρόπος που προτείνουμε εμείς να βγάλετε λεφτά μέσω του paidverts είναι ο εξής:
Εστω οτι παίρνετε 400BAP την ημέρα, τα οποία θα σας αποδώσουν διαφημίσεις συνολικής αξίας 0.20$ (= 19 λεπτά € περίπου) χρειάζεστε περίπου 6 μέρες για να συμπληρώσετε το ποσό 1,20$ (=1.15 λεπτά € περίπου). Αρα στην πρώτη εβδομάδα έχουμε 1.20$. Μπορείτε να συνεχίσετε με αυτόν τον ρυθμό και να βγάζετε περίπου 4$ τον μήνα.

Το paidverts όμως έχει την εξής δυνατότητα. Με 1.05 να αγοράσεις πακέτο διαφήμισης για να διαφημίσεις το site του, το blog σου ή οτιδήποτε άλλο στο ίντερνετ. Με κάθε τέτοιο πακέτο που αγοράζεις, το paidverts σου προσθέτει αυτόματα 3100 BAP στον λογαριασμό σου τα οποία θα σου δείξουν διαφημίσεις συνολικής αξίας 1,55$ και κερδίζουμε και προβολή του blog/site* μας. Κρατάμε τα 0.55$ στον λογαριασμό μας και με το υπόλοιπο 1.05$ ξανααγοράζουμε πακέτο διαφήμισης. Οσες φορές το επαναλάβουμε αυτό, κάθε φορά το κέρδος μας θα ανεβαίνει κάτα 55% απο την τιμή που 'επενδύσαμε' στην αγορά πακέτου διαφήμισης. Εαν αγοράσετε πακέτο διαφήμισης με περισσότερα χρήματα - τα BAP που θα μπούν αυτόματα στον λογαριασμό σας θα σας αποδώσουν διαφημίσεις αξίας 55% παραπάνω απο τα λεφτά που χαλάσατε. π.χ με 2 πακέτα διαφήμισης (συνολική αξία 2,10$ κερδίζετε 6200 BAP τα οποία θα σας αποδώσουν διαφήμισεις αξίας 3,10$. Εαν υποθέσουμε οτι επενδύετε 27,5$ η ακολουθία πάει ως εξής 27,5$ -> 42,625$ -> 66,06$ -> 102,393$ -> 158,70$ -> 246$ -> 381,3$ κτλ. Το κέρδος σας κάθε φορά αυξάνεται κατά 55% της αρχικής 'επένδυσης'

* [Σε περίπτωση που δεν έχετε site - μπορείτε να διαφημίσετε οποιο θέλετε ή ακόμα και το δικό μας χρησιμοποιώντας τα banner μας]

Οποιο ποσό και αν καταθέσετε για την διαφήμιση σας, θα ανταμειφθείτε με το αντίστοιχο ποσό σε BAP τα οποία μόλις τα εξαργυρώσετε σε διαφημίσεις και τις δείτε θα έχετε κέρδος 55%. Φυσικά όσοι θέλουν κάτι πιο άμεσο, μπορουν να καταθέσουν απευθείας χρήματα απο την paypal τους για να αγοράσουν πακέτα διαφήμισης. Ετσι θα αποφύγετε την κούραση των πρώτων ημερών και θα κερδίζουν πιο γρήγορα χρήματα.
  • 1$ - βγάζετε 1,55$ [κέρδος = 0.55$]
  • 10$ - βγάζετε 17,70$ [κέρδος = 7.70$]
  • 20$ - βγάζετε 31$ [κέρδος = 11$]
Φυσικά όσα περισσότερα BAP έχετε στον λογαριασμό σας, τόση περισσότερη θα είναι και η αξία των διαφημίσεων που θα βλέπετε. Δηλαδή δεν θα χρειάζεται να βλέπετε διαφιμήσεις αξίας 0.0005$ ώσπου να μαζέψετε 2.10$. Οι τιμές των διαφημίσεων κυμαινονται μεταξύ 0,0005$ και 200$, και παρουσιάζονται στους χρήστες ανάλογα με τα BAP που έχουν στον λογαριασμό τους. Κάθε φορά που εμφανίζεται μια δηαφήμιση - η αντίστοιχη αξία σε BAP μειώνεται απο τον λογαριασμό σας εως ότου μηδενιστεί. Οι διαφημίσεις εμφανίζονται τυχαίες ώρες στον λογαριασμό μας και έχουν διάρκεια 17ώρες για να την εξαργυρώσουμε βλέποντας την αλλιώς χάνεται. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να φτιάξουμε ένα ωράριο που θα ασχολουμαστε, και προτείνουμε 1 ώρα το πρωί και 1 το βράδυ ώστε να μην έχουμε καθόλου ζημιά.


Προτείνουμε να επενδύσετε αρχικά ένα ποσό της τάξης των 2,10$ ή 3,15$ και κάθε φορά να ξαναεπενδύετε μόνο τα κέρδη απο αυτά, έτσι θα καταφέρετε να κερδίζετε κάποιο αξιοσέβαστο ποσό τον μήνα και παράλληλα να μην ρισκάρετε δικά σας χρήματα καθόλου. 
EXTRA:
Σε περίπτωση που κάποιος επενδύσει αρχικά πολλά χρήματα για να μην αναγκαστεί να μαζευει τα κέρδη του απο διαφημίσεις μικρής αξίας - μπορεί να ενεργοποιήσει το φίλτρο διαφημίσεων και να ρυθμίσει ο ίδιος την ελάχιστη αξία διαφημίσεων που του εμφανίζονται (η ενεργοποίηση κοστίζει 10$ - αλλά μας δίνει την επιλογή να αλλάξουμε τις ρυθμίσεις όποτε χρειαστεί. Το φίλτρο απευθυνεται σε προχωρημένους χρήστες οι οποίοι επενδύουν αρκετά και θέλουν να μαζέυουν το κέρδος τους σε ελάχιστες ώρες.


Κάντε εγγραφή τώρα στο PAIDVERTS και ξεκινήστε να βγάζετε πραγματικά λεφτά στο ίντερνετ [κλίκ εδώ]
( πηγή :  getbudget.blogspot.g )

PaidVerts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου