Όλες οι Αναρτήσεις

Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Κερδίστε χρήματα στο Internet με το CLIXSENSE.

Καλημέρα σε όλους!!!



http://www.clixsense.com/?4569725Σήμερα θα σας παρουσιάσω τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να κερδίσετε χρήματα στο Internet με το CLIXSENSE.
Tο ClixSense.com βρίσκεται στην 'ελίτ' των PTC sites παγκοσμίως. Προσωπικά το θεωρώ το δεύτερο καλύτερο μετά το Neobux .

Το ClixSense είναι ένα διαδικτυακό διαφημιστικό πρόγραμμα, όπου οι χρήστες του μπορούν να πληρωθούν πατώντας σε διάφορες διαφημίσεις, εκτελώντας εργασίες (Tasks/Minijobs), όπως επίσης και μέσω προσφορών όπως συμπληρώνοντας ερωτηματολόγια ή πραγματοποιώντας μια αγορά από κάποια άλλη διαφημιζόμενη ιστοσελίδα κτλ.


Την αξιοπιστία της, την έχει κερδίσει λόγω των άμεσων πληρωμών της όλα τα χρόνια λειτουργίας της. Έχει βέβαια ένα μικρό κακό και αυτό είναι ότι το ελάχιστο ποσό που μπορείς να βγάλεις, είναι τα 8 δολάρια, καθώς τα ελάχιστα όρια σε άλλα PTC sites όπως το NeoBux, το SamBux, το ProBux κ.α. κυμαίνονται από 1 έως 2 δολάρια. Για να πληρωθείς θα χρειαστεί να έχεις λογαριασμό PayPal ή Payza.

 Πως θα εγγραφείτε

Βήμα 1: Μπείτε στην σελίδα εγγραφής εδω--->>> ClixSense

Βήμα 2: Συμπληρώστε σωστά την φόρμα εγγραφής

Βήμα 3: Πατήστε το << Signup  Now >>

Βήμα 4: 'Eνα email θα σας σταλεί στο προσωπικό σας ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που είχατε δηλώσει προηγουμένως στη φόρμα εγγραφής σας.

Βήμα 5: Μπείτε στο προσωπικό σας ηλεκτρονικό ταχυδρομείο,βρείτε το email επιβεβαίωσης εγγραφής του ClixSense και πατήστε στο σύνδεσμο επιβεβαίωσης για να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου